paypal_mb8k.png

 

A Braintree a PAYPAL egyik leányvállalata, mely  (Level 1) PCI DSS kompatibilis fizetési kapu. A Braintree a PayPal egyik szolgáltatása, és ez a név kellő biztosíték arra, hogy a Braintree funkciói megbízhatóan működnek és mindig innovatív megoldásokat biztosítanak ügyfeleik számára.

FIGYELEM!

2021-től változások lépnek érvénybe a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban.

Mostantól az internetes vásárlásnál meg kel adnod egy plusz kódot melyet -banktól függően- SMS-ben, mobilapplikációból érkező üzenetben, vagy webes felületen küldi el Neked a bank (esetleg mobil alkalmazásban való jóváhagyás szükséges)

 

Webáruházunk a PAYPAL által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a PAYPAL pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 256 bites TLS titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Webáruház nem értesül, azokat csak a PAYPAL érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja.
A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell a TLS titkosítást.

A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg zárolásra kerül PAYPAL account-ján.
Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

braintree-logo-black.png